Een magnifieke nachtelijke wandeltocht! Het Nationaal Park Lauwersmeer is Nederlands tweede Dark Sky Park en één van de 41 officiële gebieden op de wereld die hiervoor aangemerkt zijn
MIDZOMERNACHT LAUWERSZEE WANDELTOCHT
Reacties

HARTELIJK DANK VOOR UW DEELNAME IN 2017! DE VOLGENDE EDITIE IS OP 23 JUNI 2018!

Inschrijving

U kunt uw deelname aan de 40 Mijl via het inschrijfformulier aan ons kenbaar maken. Zodra wij genoeg aanmeldingen hebben dan wordt uw inschrijving definitief. Informatie en het inschrijfformulier vindt u hier.

Bedrijventeams

U kunt met uw bedrijfsteam aan de 40 Mijl deelnemen. Bedrijventeams worden extra benoemd bij de start, in de programmaboekjes en bij andere uitingen van de 40 Mijl. Een leuke manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen of te netwerken. Meer informatie vindt u hier

Verzorging en Veiligheid

De Stichting 40Mijl besteed veel aandacht aan veiligheid onderweg. Houdt u er rekening mee dat u zelf zorgt voor passende kleding en schoeisel. Een rugtas met extra eten en drinken en medische zaken die u nodig acht. U krijgt van de organisatie bij vertrek een broodje en koffie. Onderweg verzorgen wij op diverse plaatsen versnaperingen. Meer informatie leest u hier.

Huisregels en reglement voor deelname

Om de tocht soepel te laten verlopen hebben wij een aantal huisregels opgesteld die in acht gehouden dienen te worden. Meer hierover leest u hier.

Volg ons: