Een magnifieke nachtelijke wandeltocht! Het Nationaal Park Lauwersmeer is Nederlands tweede Dark Sky Park en één van de 41 officiële gebieden op de wereld die hiervoor aangemerkt zijn
MIDZOMERNACHT LAUWERSZEE WANDELTOCHT
Reacties

HARTELIJK DANK VOOR UW DEELNAME IN 2017! DE VOLGENDE EDITIE IS OP 23 JUNI 2018!

Verzorging en Veiligheid

 

 

Houdt u er rekening mee dat u zelf zorgt voor passende kleding en schoeisel. Een rugtas met extra eten en drinken en medische zaken die u nodig acht. U krijgt van de organisatie bij vertrek een broodje en koffie. Tevens wordt onderweg voor diverse versnaperingen gezorgd, zoals soep en fruit.

 

 

De horecagelegenheden onderweg zijn voor een deel geopend en daar kunt u (in verband met het nachtelijke tijdstip) van een beperkte kaart nuttigen, tegen daar geldende prijzen.

 

 

Als organisatie doen wij er alles aan om de tocht zo veilig mogelijk te laten verlopen en zorgen wij voor EHBO en hebben wij een uitgebreid Veiligheids- en Calamiteitenplan. Uiteraard is er samenwerking met de gemeentes en belanghebbende partijen, om uw veiligheid te waarborgen.

 

 

Desalniettemin is de deelname volledig op eigen risico en is het belangrijk dat u zelf goed oplet en ook let op onregelmatigheden bij andere deelnemers.

 

 

Tijdens de tocht kunt u de organisatie bereiken op een voor de start aangekondigd mobiel telefoonnummer. De organisatie staat in contact met veiligheidsdiensten en EHBO.

Volg ons: