Een magnifieke nachtelijke wandeltocht! Het Nationaal Park Lauwersmeer is Nederlands tweede Dark Sky Park en één van de 41 officiële gebieden op de wereld die hiervoor aangemerkt zijn
MIDZOMERNACHT LAUWERSZEE WANDELTOCHT
Reacties

HARTELIJK DANK VOOR UW DEELNAME IN 2017! DE VOLGENDE EDITIE IS OP 23 JUNI 2018!

Doelstellingen

De eerste editie van de 40 Mijl in 2017 is een pilot project en daarom zal er een deelnamestop worden ingezet bij 400 deelnemers. Het streven is om van deze mooie tocht een groter wordend en jaarlijks terugkerend evenement te maken.

Het Lauwersmeer is een Nationaal Park en de bijzondere elementen maakt deze route uniek. Daarom willen wij een stukje educatie, bewustwording van de natuur en betrokkenheid bij dit gebied kweken onder de deelnemers.

Het gebied ervaren is de beste manier om dit te bereiken. Met een mooie informatiegids in samenwerking met scholen, Toerisme en Waddenorganisaties geeft dit een extra dimensie aan deze route. De inschrijfgelden worden gebruikt om de tocht te realiseren.

Daarnaast is er ruimte voor bedrijventeams van minimaal vijf personen. Deze bedrijventeams starten voor de individuele wandelaars aan en bedrijven worden extra benoemd in de programmaboekjes en bij de start.

Bekijk onze Missie en Visie!

Volg ons: