FAQ

Op deze pagina vindt u antwoorden op vragen die ons regelmatig gesteld worden.

 1. Op de Aanmeldpagina staat "Ik doe mee als duo, optioneel" Wat betekent dit?
  Dit geldt alleen voor de Swimrun, waar het deelnemen als duo behoort tot de Swimrun regels. Wij hanteren dit alleen voor de wedstrijd Swimrun en niet voor de recreatieve loop. Voor wandeltochten is dit veld niet relevant, maar mag u natuurlijk wel invullen. De duo-partner dient zich wel apart aan te melden.

 2. Kan ik na mijn aanmelding adres- en mail gegevens wijzigen?
  Helaas kunnen wij in onze database geen gegevens wijzigen. Wilt u wel zaken wijzigen, dan dient u zich opnieuw aan te melden en ons een bericht te sturen zodat wij de oude registratie kunnen verwijderen.

 3. Na aanmelding heb ik geen mail gekregen, hoe kan dat?
  Heeft u geen typfout gemaakt bij de invoer van uw e-mail adres? Kijk dan even in de spam box. Er wordt na aanmelding een bevestigingsmail gestuurd met een iDeal betaallink en onze bankgegevens voor handmatige betaling. 

 4. Kunnen wij in de buurt overnachten?
  Ja, bij de verschillende evenementen kunt u (dichtbij) overnachten. Neem daarvoor contact op met onderstaande adressen. Wij bieden zelf geen georganiseerde (groeps) accommodatie of overnachtingsmogelijkheden, maar onderstaande adressen zijn op de hoogte van onze evenementen. Verder kunt u zelf uiteraard kijken naar de diverse B&B die in de regio te vinden zijn. 
  -Lauwersmeer Marathon; startlocatie Camping Beleef lauwersoog www.lauwersoog.nl 
  -Kennedymars en Lauwersmeermars; startlocatie Bowling Suyderoog, overnachten mogelijk bij Camping Beleef lauwersoog www.lauwersoog.nl dit is op ca 3 km afstand
  -40Mijl midzomernachtwandeling; startlocatie Zwembad Electra, overnachten mogelijk bij Camping de Waterwolf Lauwerzijl www.dewaterwolf.nl
  -Swimrun; startlocatie Camping Beleef lauwersoog www.lauwersoog.nl 

 5. Kan ik mijn afstand wijzigen?
  Ja dat kan, op de dag zelf mag u de afstand wijzigen, let daarbij wel op de (eventuele) verschillende starttijden en startlocaties. 

 6. Vervoer en parkeren 
  Er is bij alle evenementen voldoende parkeergelegenheid dichtbij. Informatie daarover volgt in e-mail nieuwsbrieven voorafgaand aan het evenement. Waar de start en de finish niet op dezelfde locatie is (op dit moment alleen bij de start van de halve marathon op 12 mei en bij de 25km afstand van de nachtwandeling) zorgen wij voor een pendeldienst, danwel voor de start, waarbij de inschrijving dus op de finishlocatie is, danwel na de finish terug naar de betreffende startlocatie. Informatie daarover volgt.

 7. Krijg ik mijn geld terug als ik onverhoopt niet mee kan doen?
  Afhankelijk van het moment van afmelden is dat mmogelijk. Bekijk de regels in onze Algemene Voorwaarden en stuur een e-mail naar deelnemersadministratie@40mijl.nl .

 8. Zijn de routes definitief?
  De routes zoals gepubliceerd proberen wij aan te houden. Het kan echter zijn dat weersomstandigheden, blauwalg in het water, oefeningen op het militair terrein etc. ons doen besluiten om de route te verleggen.