De Wandelvrouw loopt de 40Mijl Midzomernachtwandeling

De Wandelvrouw loopt de 40Mijl Midzomernachtwandeling

De Wandelvrouw, Bregje Schipper, is een echte wandelaar en heeft de bekende website www.wandelvrouw.nl . Haar Facebook pagina is druk bezocht en de pagina Wandel1000Km is razend populair. Wij vinden het dan ook heel erg leuk dat Bregje mee loopt tijdens onze bijzondere Midzomernachtwandeling door het Dark Sky Park Lauwersmeer op 23 juni.

Het is de tweede editie van deze tocht, die aangeboden wordt in 25, 40 en 67 kilometer. Bregje gaat een blog schrijven over deze mooie tocht! Nu maar hopen op beter weer dan de regenachtige zomernacht in 2017...

De Wandelvrouw blogt over veel wandeltochten en evenementen, èn loopt deze zelf natuurlijk ook mee. Houd jij ook zo van wandelen? Vind je het leuk om er over te lezen, wil je er meer van weten of ben je op zoek naar een toffe bestemming met bijhorend overnachtingsadres? Laat je dan op haar website inspireren door haar belevenissen en de plekjes die zij al voor jullie heeft bezocht. Niet meer uren zoeken, maar de leukste wandeladresjes gewoon bij elkaar.

www.wandelvrouw.nl

https://www.facebook.com/wandelvrouw 

Geplaatst op 22 februari 2018.