Handboek voor Natuurwandelingen

Handboek voor Natuurwandelingen

Wij verloten twee boeken van Koos Dijksterhuis "Handboek voor Natuurwandelingen". Houd in de komende tijd onze Facebook berichten in de gaten, daar wordt de verloting bekendgemaakt en de actie gestart....

In ‘Handboek voor natuurwandelingen’ laat  ‘Koos Dijksterhuis’ je kennis maken met de meest uiteenlopende landschappen: duinen, stranden, heiden, bossen, akkers, heuvels, rivieren, meren en moerassen. Elk landschap heeft zijn eigen planten, bloemen, insecten en zoogdieren. In verruigde rietvelden tref je blauwborsten aan, in vochtige duinvalleien en op zilte strandvlakten vind je de zeldzame parnassia, in drassige heidevelden hoor en zie je in het prille voorjaar heikikkers, die in paartijd prachtig blauw kleuren. In elk jaargetijde en bij elk weertype valt er weer iets anders te ontdekken.

Koos Dijksterhuis attendeert je op wat er zoal te zien is tijdens deze lange wandeltochten, en waar je op kunt letten. Het is het ideale natuurboek voor iedereen die graag meer wil waarnemen tijdens het wandelen, maar niet goed weet waar te beginnen.

De verkoopprijs van het boek bedraagt € 19.99. Bij onze wandelingen is het boek bij de verkooptafel verkrijgbaar, reserveren is gewenst!

Geplaatst op 6 april 2018.