Lauwersmeer Marathon 2020

Lauwersmeer Marathon 2020

Ook in 2020 staat de Lauwersmeer Marathon in het teken van de Plastic Soup Foundation. Op 3 mei wordt de tweede editie van deze run georganiseerd. Na het succes van de eerste editie in 2019 met meer dan 1.000 deelnemers is de organisatie nu druk bezig om ook bij het evenement op 3 mei groots uit te pakken. Het prachtige Rondje Lauwersmeer wordt gepromoot tijdens deze uitdagende route door Groningen en Friesland.

Naast een hele marathon kan ook een halve marathon of een 10 of 5 kilometer run gelopen worden. De inschrijving via de website blijft open tot 1 mei, daarna is dagaanmelding nog steeds mogelijk!

Plastic Soup Foundation

Vorig jaar hebben meerdere schoolklassen de Kidsrun van 2,5 kilometer gelopen tijdens de marathon en op hun eigen school. De inzamelingsacties hebben een mooi bedrag opgeleverd dat ten gunste is gekomen van het goede doel. De Plastic Soup Foundation blijft ook in 2020 het goede doel en zo hoopt de organisatie bij te dragen aan een schoner milieu!

Beleef Lauwersoog

De Lauwersmeer Marathon wordt een evenement voor iedereen. Camping Beleef Lauwersoog heeft zich als sponsor weer aan het evenement verbonden en het recreatieterrein voor restaurant het Booze Wijf wordt  ingericht met diverse stands van onder andere de Plastic Soup Foundation. Eten en drinken is aanwezig en ook live muziek ontbreekt niet! De hele middag zal Top Coverband SW!TCH op het podium staan!

De evenementen starten op 3 mei om 11:00 uur bij het Booze Wijf te Lauwersoog. Meer informatie is te vinden op www.lauwersmeermarathon.nl .

Geplaatst op 2 februari 2020.