Materiaalverhuur en tijdwaarneming

40Mijl slaat een nieuwe weg in met verhuur van tijdwaarneming en ander materiaal voor uw sportevenement!

Bij 40Mijl Sport Events kijken we altijd vooruit en streven we ernaar om de best mogelijke ondersteuning te bieden aan organisatoren van sportactiviteiten. We zijn verheugd om u te informeren over een opwindende nieuwe ontwikkeling: we slaan de weg in van apparatuurverhuur en breiden onze diensten uit om aan uw groeiende behoeften te voldoen.

Tijdwaarneming met 40Mijl Sport Events

Bij het organiseren van sportevenementen is nauwkeurige tijdwaarneming van cruciaal belang. 40Mijl Sport Events biedt nu state-of-the-art tijdwaarnemingsdiensten aan, inclusief:

  • Raceresult tijdregistratiesysteem met startnummerchips of schoenchips.
  • Een indrukwekkend 80-inch display voor real-time uitslagen.
  • Professionele ondersteuning voor uw spreker om uw evenement vlot te laten verlopen.
  • Directe online toegang tot uitslagen voor deelnemers en toeschouwers.
  • Optionele verwerking van inschrijvingen en terminals voor dagaanmelding.

Onze expertise in tijdwaarneming garandeert dat uw sportevenement soepel verloopt en dat de resultaten nauwkeurig en direct beschikbaar zijn. Ons systeem is geschikt voor zwemmen, lopen en fietsen.

Apparatuurverhuur met Sportrent

Onder de naam Sportrent bieden we een uitgebreid assortiment aan sportapparatuurverhuur, waaronder:

  • Portofoons met landelijke dekking om uw team in contact te houden.
  • Grootformaat schermen voor live-uitslagen en publieksinformatie.
  • Geluidsinstallaties voor aankondigingen en muzikale begeleiding.
  • Aggregaten om ervoor te zorgen dat u nooit zonder stroom komt te zitten.
  • Kassa's en meer om uw evenement efficiënt te beheren.

Met onze hoogwaardige apparatuur en technische ondersteuning kunt u zich volledig richten op het leveren van een geweldige sportervaring voor deelnemers en toeschouwers.

Samenwerken met 40Mijl Sport Events

Bij 40Mijl Sport Events streven we ernaar om uw sportevenement naar een hoger niveau te tillen. Of u nu behoefte heeft aan tijdwaarneming, apparatuurverhuur of beide, wij staan klaar om u te ondersteunen.

Neem contact met ons op via info@40mijl.nl of kijk op onze website www.sportrent.nl voor meer informatie en om te bespreken hoe we kunnen bijdragen aan het succes van uw evenement.

Bij 40Mijl Sport Events zijn we gepassioneerd over sport en evenementen, en we kijken ernaar uit om samen te werken om van uw volgende sportevenement een groot succes te maken. Vertrouw op ons voor nauwkeurige tijdwaarneming en hoogwaardige apparatuurverhuur.

 

Laat 40Mijl Sport Events uw partner zijn in tijdwaarneming en apparatuurverhuur, en maak uw sportevenementen in 2024 tot een onvergetelijk succes. We zijn hier om uw visie te ondersteunen en uw evenementen naar nieuwe hoogten te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we kunnen samenwerken voor een buitengewone sportervaring.

Geplaatst op 22 januari 2024.