Running Mood aanwezig bij Marathon

Running Mood aanwezig bij Marathon

Op 3 mei is Running Mood aanwezig bij de Lauwersmeer Marathon! Met de merken Running Mood en Hiphardlopen is deze on-line kledingwinkel gespecialiseerd in sportkleding voor iedereen die nèt iets anders wil.

Running Mood promoot onze marathon en zal op het start-finish terrein een stand inrichten waar kleding gekocht kan worden.

 

"Tijdens de Lauwersmeer Marathon op 3 mei a.s. zijn wij met een assortiment sportkleding van de webshops Running Mood en Hiphardlopen aanwezig.

Running Mood is een webshop met sportkleding voor mannen en vrouwen, Hiphardlopen is een webshop met sportkleding voor alleen vrouwen en vooral bekend van de hardlooprokjes. 

 

Running Mood en Hiphardlopen hebben eerlijke productie en oog voor het milieu hoog in het vaandel staan. Bij het inkopen van de artikelen voor onze webshops proberen we daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. 

Daarnaast zijn we altijd op zoek naar merken die een hoge kwaliteit sportkleding leveren en dezelfde ideologie nastreven. 

 

In onze webshops tref je onder andere de hardlooprokjes van Blyss Running aan. Deze zijn voorzien van een short dat gemaakt is van gerecycled materiaal (PET flessen). Het merk Röhnisch, helaas nog wat onbekend in Nederland, heeft het “Better Choice” label, hetgeen staat voor gebruik van gerecycled materiaal, daarnaast maakt Röhnisch zich hard voor betere omstandigheden voor de vrouwen in India. Het Poolse merk Polka Sport heeft inmiddels ook stappen gezet richting een beter milieu door de gebruikelijke plastic verpakkingen te vervangen door een papieren verpakking. 

 

Ben jij ook dol op sporten en heb je oog voor het milieu, loop dan zeker even bij ons langs of bezoek onze webshops (www.runningmood.nl of www.hiphardlopen.nl) "Wij steunen van harte de missie van de Plastic Soup Foundation “No plastic waste in our water!” en wensen de deelnemers veel succes.

Geplaatst op 29 februari 2020.